Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
LEO

Τηλεφωνικό νούμερο : 13486085502

Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd

Γενικός τηλεγραφώντας ειδικός δικτύων

 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες LE Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-100000000 Ιδρύθηκε Έτος 1992
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η Co. εξοπλισμού επικοινωνίας γεωγραφικού πλάτους Ningbo, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος στο γραφείο κεντρικών υπολογιστών, το γραφείο δικτύων, το υπαίθριο γραφείο, το γραφείο τοίχων και άλλο εξοπλισμό επικοινωνίας. Για τα έτη, αφιερωνόμαστε πάντα στην έρευνα, αναπτύσσουμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα εσωτερικά και υπαίθρια προϊόντα γραφείων. προσπαθώντας να είναι αποτελεσματικά δυναμικός και καινοτόμος, και πάντα διατηρημένος μια σταθερή αύξηση αν και η εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, έχουμε τον προηγμένο εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένης της μηχανής τομών TruLaser, της μηχανής Τύπων TruPunch, CNC του εξοπλισμού, της ψεκάζοντας paining γραμμής και άλλου εξοπλισμού. Προκειμένου να βεβαιωθεί σταθερός και υψηλός - ποιότητα των προϊόντων, αναπτύσσουμε το ποιοτικό σύστημα ελέγχου και λειτουργούμε την πομπή κατασκευής κάτω από τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων.

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στη νότια τράπεζα της γέφυρας κόλπων Hangzhou, εδώ κοντά ο λιμένας Ningbo (ένας από τον περισσότερο μεγάλο λιμένα στον κόσμο), ο οποίος θα είναι εύκολο να μεταφεθεί τα προϊόντα μας στον κόσμο. Το νέο εργαστήριο καλύπτει μια περιοχή έχει 20.000 τετραγωνικά μέτρα, έχουμε το επαγγελματικό σχέδιο και επεξεργαζόμαστε το προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής, πιό πολύ εκπαιδεύεται στο κατώτερα κολλέγιο και το πανεπιστήμιο. Όλοι οι εργαζόμενοι είχαν λάβει την επαγγελματική κατάρτιση μακροπρόθεσμου, ο οποίος είναι η ικανότητα πυρήνων μας. Με τον επαγγελματία, την ποιότητα, την ταχύτητα, το κόστος και την υπηρεσία ως διοικητική φιλοσοφία μας, μπορούμε να παρέχουμε τη ικανοποιημένη υπηρεσία για τους παλαιούς και νέους πελάτες και το cOem μας και προϊόν ODM στο μάρκετινγκ, χαιρετίζουμε τον πράκτορα ή το διανομέα σε όλο τον κόσμο. Θεωρήστε η συνεργασία ότι μας μπορεί να σας φέρει το όφελος και την αξία.

Ιστορία
1992

Cixi το εργοστάσιο Shenhu Elec πόλεων ιδρύθηκε

 
1995

Άρχισε να κατασκευάζει τα γραφεία δικτύων και εξήγαγε μέσω της επιχείρησης εξωτερικού εμπορίου.

 
2000

Νοικίασε ένα άλλο εργοστάσιο λόγω της επιχειρησιακής επέκτασης

 
2002

Η Co. ηλεκτρονίων δικτύων Jiacheng Ningbo, ΕΠΕ ιδρύθηκε, και πήρε το δικαίωμα εισαγωγών και εξαγωγής.

 
2003

Γίναμε το μέλος Alibaba, και συμμετείχαμε επαγγελματικές εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 
2006

Αγοράσαμε το έδαφος για να χτίσουμε το εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Guanhaiwei.

 
2011

Η Co. διεθνούς εμπορίου γεωγραφικού πλάτους Ningbo, ΕΠΕ χτίστηκε.

 
2015

Η Co. εξοπλισμού επικοινωνίας γεωγραφικού πλάτους Ningbo, ΕΠΕ χτίστηκε.

Υπηρεσία
 • Το LE είναι δεσμευμένο στην παράδοση της ποιοτικής υπηρεσίας, ειδικά σε σχέση με τις ερωτήσεις για την εξαγωγή των προϊόντων στη θέση σας. Μας ελάτε σε επαφή με τώρα.
 • Θα επιθυμούσαμε να συστήσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό δικτύων σε σας ώστε να καλυφθούν οι πρακτικές απαιτήσεις σας και κάποια χρήματα είναι απαραίτητα όταν απαιτούνται τα δείγματα. Εντούτοις, εάν μια επίσημη διαταγή υπογράφεται αργότερα, θα αφαιρέσουμε ένα κατάλληλο χρηματικό ποσό από τη συνολική πληρωμή.
 • Η ελεύθερη υπηρεσία επισκευής διαρκεί για 3 έτη, και μερικά εξαρτήματα θα επισκευαστούν από μας δωρεάν για την ολόκληρη ζωή υπηρεσιών.
 • Η λεπτομερής λύση δικτύωσης είναι διαθέσιμη εδώ, και θα δοκιμάσουμε όλα τα μέσα να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση ναυτιλίας.
 • Το εγχειρίδιο εγκατάστασης παρέχεται, και μπορούμε να βοηθήσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται μετά από την παράδοση.
 • Ο cOem είναι αποδεκτός, δείχνοντας ότι είμαστε πρόθυμοι να κατασκευάσουμε τα αποκλειστικά και καλής εφαρμογής συνημμένα κεντρικών υπολογιστών των συναρμολογήσεων σύμφωνα με τα σχέδιά σας.
 • Ο ODM είναι αποδεκτός, έχει την επαγγελματική ομάδα σχεδίου, εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ιδέα ή απαιτήσεις, αυτοί θα σας ακολουθήσει και θα κάνει το σχέδιο για τον έλεγχό σας.
 • Με την προϋπόθεση ότι έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τη δομή ή τα τμήματα προϊόντων μας, παρακαλώ μας πέστε, και οι τεχνικοί θα προσφέρουν την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, όπως η φιλοσοφία σχεδίου, η τεχνική βελτίωση, κ.λπ.
 • Μπορείτε να μας στείλετε τα δείγματά σας και να ζητήσετε μια αναφορά, και η τεχνική ομάδα μας θα σύρει το αντίστοιχο σχέδιο προϊόντων με τη υψηλή ακρίβεια. Κατόπιν το δείγμα που κάνει, προσφέροντας αναφοράς και άλλα στοιχεία υπηρεσιών παρέχεται.
Η ομάδα μας

Για να είναι καλύτερη υπηρεσία οι πελάτες μας, η ομάδα μας από το γεωγραφικό πλάτος Ningbo επιμένουν στο επιχειρηματικό πνεύμα μας «ευθύνη, αποδοτικότητα, πίστη, Win-Win, ακρίβεια, αποτελεσματικότητα δαπανών», όλες αυτές οι λέξεις που όχι μόνο λέμε, λαμβάνουμε πραγματικά μέτρα να αποδειχθούμε. Creste ευσυνειδήτως resplendence με τους πελάτες μας χέρι-χέρι.