Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
LEO

Τηλεφωνικό νούμερο : 13486085502

Πώς να επιλέξει το σωστό γραφείο κεντρικών υπολογιστών δικτύων

August 28, 2022

1. σύμφωνα με τον εξοπλισμό που τοποθετείται για να καθορίσει το σωστό τύπο γραφείου.

1) Οι διακόπτες, δρομολογητές και άλλος εξοπλισμός, εσείς μπορούν να επιλέξουν τα γραφεία τύπων δικτύων, η αυλάκωση ευθυγράμμισης αυτού του γραφείου γίνεται καλύτερα.

2)Οι κεντρικοί υπολογιστές, εσείς πρέπει να επιλέξουν τα γραφεία τύπων κεντρικών υπολογιστών, οι απαιτήσεις για το διασκεδασμό θερμότητας εξοπλισμού είναι σχετικά υψηλές, τα γραφεία κεντρικών υπολογιστών έχουν τον καλύτερο εξαερισμό.

 

2, πρέπει να επιλέξουν πόσο μεγάλος η ικανότητα του γραφείου

1) Ένα διεθνές πρότυπο για να μετρήσει το μέγεθος του γραφείου: Του U. 1U=44.45mm γενικά 18U, 22U, 27U, 32U, 37U, 42U και 47U υψηλά.

Το ύψος των κεντρικών υπολογιστών και τα προϊόντα δικτύων εκφράζονται επίσης στο U. Έτσι προτού να αγοράσετε, πρέπει να υπολογίσετε πόσο διάστημα έχετε στο δωμάτιο κεντρικών υπολογιστών σας. Έπειτα, απαριθμήστε όλο τον εξοπλισμό που εγκαθίσταται στο γραφείο και τις πλήρεις μετρήσεις τους: ύψος, μήκος, πλάτος, και βάρος. Το συνολικό ύψος αυτών των συσκευών θα καθορίσει τελικά πόσος εξοπλισμός μπορεί να συσκευαστεί στο γραφείο. Προφανώς, ένα πιό ψηλό γραφείο θα εγκαταστήσει περισσότερο εξοπλισμό και θα σώσει περισσότερο διάστημα.

Μεταφρασμένος με το www.DeepL.com/Translator (ελεύθερη έκδοση)

 

3. Η επιλογή των υλικών γραφείων.

(1) το πιάτο χάλυβα, πιάτο χάλυβα πρέπει να είναι παχύ, έναντι τριών, χτυπάτε με τα δάχτυλά σας, μπορείτε να αισθανθείτε ποιος παχύς που λεπταίνει. Και το εσωτερικό υποστήριγμα γραφείων πρέπει να είναι παχύ, επειδή μπορεί να αντισταθεί τη βαρύτερη πίεση.

(2) χρωματίστε, ένα καταρτισμένο γραφείο, όλος ο χάλυβας πρέπει να χρωματιστεί, και το χρώμα πρέπει να είναι ομοιόμορφο, ώστε να είναι καλές σκουριά, σκόνη, κ.λπ….

3) το γυαλί, το γυαλί πρέπει να είναι παχύτερο, αλλά και να δώσει προσοχή στο γυαλί γύρω από εάν υπάρχουν ρωγμές, εάν υπάρχουν ρωγμές, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κρυμμένα προβλήματα, και επίσης για να δώσουν προσοχή εάν είναι δυσνόητο.

4) Τα εξαρτήματα, δεδομένου ότι η εγκατάσταση περιλαμβάνει τα καλώδια δικτύων, τα καλώδια τηλεπικοινωνιών και τα καλώδια τροφοδοσίας, εσείς πρέπει να αγοράσουν τα λουριά γάντζων και βρόχων ή τα λουριά με τα δόντια για να καθορίσουν αποτελεσματικά τα καλώδια μέσα στο γραφείο κατά τρόπο τακτικό. Θα ήταν συμπαθητικό εάν το γραφείο ήρθε με μια διοικητική ενότητα καλωδίων να επιτρέψει στα καλώδια για να εξασφαλιστεί άμεσα μέσα στις κάθετες να τοποθετήσει ράγες. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υπάρξουν αρκετά διατηρώντας δαχτυλίδια στους τοπ και πλευρικούς τοίχους μέσα στο γραφείο (για να προστατεύσουν τα καλώδια) ή με την αύξηση του πατώματος γραφείων για να επιτρέψουν στα καλώδια για να καθοδηγηθούν κάτω από. Υπάρχουν επίσης μερικά βίδες, καρύδια, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν το ράφι, το οποίο πρέπει να είναι ικανοποιητικό. Για να μην φέρει το πρόβλημα των ανεπαρκών εξαρτημάτων λόγω της μελλοντικής επέκτασης.